Det finns ca 240 hotell på Koh Phangan i alla prisklasser, här listar vi våra favoriter.

För att lista alla hotell på Koh Phangan, använd sökrutan i högra hörnet. Genom ett unikt samarbete så kan vi ge er rabatter på upp 75% på hotellbokningar via den sökrutan.

The Coast Resort

the-coast-resort-koh-phangan
The Coast Resort är ett vackert designat hotell som ligger vid stranden på Haad Rin Nai, mer känd som Sunset Beach.

Hotellet med sina vackra strandvyer är en oas av lugn, trots att det ligger på tio minuters promenadavstånd från centrala Haad Rins nattliv och shoppingstråk. Vill man bo i närheten av händelsernas centrum under sin vistelse på Ko Phagnan, men ändå ha en fridfull plats att dra sig tillbaka till så är The Coast Resort ett alldeles ypperligt val. Hotellet har en restaurang som erbjuder bord inomhus eller på verandan. Alla bord har utsikt över stranden och havet nedanför hotellet. The Coast Resort har en pool med en intilliggande bar som erbjuder servering direkt till poolen. Gäster har även tilgångtil hotellets gym. Wi-fi, frukost, parkering och buss-service ingår i priset.

Alla rum har kabel-tv, luftkonditionering, kaffe- och tekokare, kassaskåp, dusch med varmvatten, badrock, minibar och mer därtill.

Priserna börjar på cirka 576 kronor per natt för två personer under lågsäsong. När det är fullmåne ökar priset till cirka 640 kronor per natt för två personer.
Under högsäsong går priserna upp till cirka 720 kronor per natt för två personer, och cirka 782 kronor per natt för två personer när det är fullmåne.
Under perioden 21:a december till 10:e januari ökar priserna ännu lite mer, till cirka 1008 kronor per natt för två personer, eller 1111 kronor under fullmånen.
Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa
anantara-rasananda-koh-phangan-villa-resort-spa

Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa ligger vid en kritvit strand på Ko Phagnans nordöstra kust. Hotellanläggningen består av 64 villor och sviter är omgivna av tropiska trädgårdar, med stranden nedanför och berg i bakgrunden. Avskildheten, lugnet och den omgivande naturen gör att Anantara Rasananda är som gjord för de som söker total avkoppling under sin semester. Alla boenden har privat pool och egna uteplatser. Villorna och sviterna är väl utrustade med stora, bekväma sängar, satellit-tv, dvd-spelare, iPod-dock, rain shower, espressomaskin, gratis wifi, luftkonditionering och mycket mer. Hotellet har en mycket bra bistro, men erbjuder också olika snacks och desserter under hela dagen. För den som vill äta i avskildhet går det även bra att få mat serverad i sin villa eller få en skräddarsydd middag serverad på stranden. I loungen serveras finare champagner, viner, cocktails och cigarrer.

Hotellets spa erbjuder en mängd olika behandlingar och är dessutom utrustat med ett flertal exotiska spa-faciliteter.

Dagligen arrangeras utflykter för de av hotellets gäster som vill utforska något av alla de spännande platser som finns kring hotellet, såsom buddistiska helgedomar, tempel, och närliggande öar. Hotellet anordnar bland annat även dykning, utflykter på elefantrygg, djungelvandringar för den äventyrslystne.

Priserna börjar på cirka 1360 kronor per natt för två personer under lågsäsong, men klättrar upp till cirka 1970 kronor per natt för två personer under högsäsongen.

Buri Rasa Village

buri-rasa-village

Vid en vit, isolerad sandstrand på Ko Phagnans nordöstra kust finner du Buri Rasa Village, omgivet av palmer och tropisk växtlighet. Lugnet som omger Buri Rasa är svårt att finna någon annanstans på Ko Phagnan, så för en avslappnad vistelse är hotellet definitivt en valmöjlighet att beakta. Buris Rasas Beach Club är en av de äldsta strandrestaurangerna på Ko Phagnan. Menyn består av traditionell Thailändsk mat, barbeque eller västerländska rätter.

Alla rum har balkong eller terrass, kabel-tv, dvd-spelare, rain shower, gratis wifi och mycket mer.

Priserna börjar på cirka 970 kronor per att för två personer under lågsäsong, men ökar till cirka 1112 kronor per natt för två personer under högsäsong.

Sabai Beach Resort

sabai-beach-resort

Sabai Beach Resort ligger vid en strand på Ko Phagnans sydvästra kust. Det avskilt belägna hotellet kännetecknas av ett avslappna och lugn atmosfär, som är perfekt för den som bara vill ha lugn och ro på semestern. Anläggningen består av 19 stycken bungalows i olika storlekar, som alla ligger ett stenkast från den glest besökta stranden.

Alla bungalows har luftkonditionering, varmvatten och kylskåp.

Priserna börjar på cirka 230 kronor per natt för två personer under lågsäsong. Under högsäsong ökar priset till cirka 350krono per natt för två personer.

Ocean View Beach Resort

ocean-view-beach-resort

Ocean View Beach Resort ligger vid Haad Khom på Ko Phagnans norra kust. Hotellet som ligger i en avskild bukt med en egen privat strand är perfekt för de som söker lugn och ro på sin semester. Den fridfulla omgivningen är befriad från det hektiska nöjesliv som återfinns på andra delar av ön. Blir det för lugnt så ligger Chalok Lam med sina barer och restauranger några minuters bilfärd bort. Gästerna bor i bungalows längs stranden med palmer och träd som inramning. Din bungalow finns tillgänglig med ett, två eller tre rum med varierande layout, samt med eller utan veranda. Ocean View har endast öppet mellan 1:a januari och 7:e maj, samt mellan 15:e juli och 31:a december.

Priserna börjar på cirka 113 kronor per natt för två vuxna personer.